Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη Χ. Αφοί Ο.Ε
facebook
 
 
 

Ειδικές Εκτυπώσεις Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη Χ. Αφοί Ο.Ε.

 
 
Ειδικές Eκτυπώσεις Λιθοψηφιακή
 
 
 
Θεωρείται, πλέον, δεδομένο ότι η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, στην Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη, εκτός από τις εκτυπώσεις βιβλίων, είναι πρωτοπόρος και στον τομέα των ειδικών εκτυπώσεων.

Άρτια ειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμός που εφάμιλλος του υπάρχει μόνο στα κορυφαία εκτυπωτικά κέντρα της Ευρώπης, είναι τα… όπλα μας για να έχετε εσείς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα και πάντα στις καλύτερες τιμές που υπάρχουν στην αγορά!

Εκτός από ψηφιακή και offset εκτύπωση, η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, στην Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη
 
 
 
 
σας παρέχει και ειδικές εκτυπώσεις όπως είναι η χρυσοτυπία, η εκτύπωση με καλούπι, εκτύπωση με UV, βαθυτυπία, εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά όπως το ρυζόχαρτο, οικολογικά χαρτιά, χαρτόνια κ.λπ., εκτύπωση σε αυτοκόλλητο όπως PVC, Barcode, μαγνήτες κ.λπ., καθώς επίσης και προσωποποιημένες εκτυπώσεις. Επίσης, κάνουμε ειδικές εκτυπώσεις και σε φωτογραφικό χαρτί, καμβά, πορσελάνη, μέταλλο κλπ.

Για οτιδήποτε χρειάζεστε και στις ειδικές εκτυπώσεις, επισκεφθείτε μας σήμερα κιόλας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς στη μακρά λίστα των ευχαριστημένων πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e-shop Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη
 
 
 
Εκτυπώσεις βιβλίων Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη