Φόρμα Εκτύπωσης Βιβλίου

Ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος εκτύπωσης του βιβλίου σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί:

Υποχρεωτικό πεδίο επικοινωνίας.
Εάν δεν βρίσκετε το ακριβές σχήμα παρακαλούμε επιλέξτε το ακριβώς μεγαλύτερο σχήμα
Γραφής - Σαμουά: Ειδικά επεξεργασμένα Ευρωπαϊκά χαρτιά για το εσωτερικό των βιβλίων. Τα περισσότερα βιβλία τυπώνονται σε λευκό χαρτί γραφής. Για όσους επιθυμούν ζαχαρί απόχρωση υπάρχουν τα σαμουά με εξίσου εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Χρησιμοποιείται για το εσωτερικό των βιβλίων.
Velvet: Επιχρισμένο χαρτί με λεία βελούδινη αίσθηση και απαλή επιφάνεια και στις δύο όψεις. Έχει άριστη χρωματική απόδοση. Χρησιμοποιείται τόσο για το εσωτερικό έγχρωμων κυρίως βιβλίων όσο και για εξώφυλλο.
*Στην Ψηφιακή Εκτύπωση ένα ή δύο χρώματα θεωρούνται τετραχρωμία

Velvet: Επιχρισμένο χαρτί με λεία βελούδινη αίσθηση και απαλή επιφάνεια και στις δύο όψεις. Έχει άριστη χρωματική απόδοση. Χρησιμοποιείται τόσο για το εσωτερικό έγχρωμων κυρίως βιβλίων όσο και για εξώφυλλο.
Acquerello Avorio: Χαρτί επιχρισμένο με εξαιρετική απόδοση στην εκτύπωση τόσο τετραχρωμίας και φόντου - γκοφραρισμένο με λεπτές ρίγες και στις δύο του πλευρές. Απόχρωση ζαχαρί. Χρησιμοποιείται για εξώφυλλα.
Acquerello Bianco: Χαρτί επιχρισμένο με εξαιρετική απόδοση στην εκτύπωση τόσο τετραχρωμίας και φόντου - γκοφραρισμένο με λεπτές ρίγες και στις δύο του πλευρές. Απόχρωση λευκή. Χρησιμοποιείται για εξώφυλλα.
Tintorento Gesso: Χαρτί με διακριτική σφυρηλάτηση και στις δύο όψεις του. Χάρη στην ειδική επίστρωση που έχει είναι κατάλληλο για φόντα εξώφυλλων βιβλίων, προσκλήσεις και έντυπα που θέλουν να ξεχωρίζουν. Απόχρωση λευκή.
Old Mill Avorio: Χαρτί με διακριτική σφυρηλάτηση και στις δύο όψεις του. Χάρη στην ειδική επίστρωση που έχει είναι κατάλληλο για φόντα εξώφυλλων βιβλίων, προσκλήσεις και έντυπα που θέλουν να ξεχωρίζουν. Απόχρωση ζαχαρί.
Old Mill Bianco: Χαρτί με διακριτική σφυρηλάτηση και στις δύο όψεις του. Χάρη στην ειδική επίστρωση που έχει είναι κατάλληλο για φόντα εξώφυλλων βιβλίων, προσκλήσεις και έντυπα που θέλουν να ξεχωρίζουν. Απόχρωση λευκή.
Σκληρό καπάκι εξωφύλλου: πάχους 2mm.
Τα ειδικά χαρτιά δεν επιδέχονται πλαστικοποίηση.
Μέχρι 5.5 εκ. ράχη εξωφύλλου για βιβλιοδεσία κόλλας κατά ανώτατο όριο.
Για συγκεκριμένες προδιαγραφές παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γραπτώς.