Υπηρεσίες Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη Χ. Αφοί Ο.Ε.

Ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες της αγοράς η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων για έντυπη διαφήμιση.

Color Buckets
Offset

OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ δραστηριοποιείται στον χώρο των offset εκτυπώσεων από το 2013 με μεγάλη επιτυχία, με κάθετη μονάδα παραγωγής σε εγκαταστάσεις 700 τετραγωνικών μέτρων, χρησιμοποιώντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και μηχανές παγκοσμίως γνωστών οίκων. Συγκεκριμένα η offset παρέχει γρήγορη εκτύπωση μεγάλου τιράζ, και παράλληλα άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Τέλος ο χειρισμός του τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης.

Print1

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ μπαίνοντας στο χώρο δυναμικά εδώ και 7 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μία πολύ δυνατή συνεργασία με τον ηγέτη της ψηφιακής εκτύπωσης, την εταιρία Xerox.

Printing
Color Palette1
Services

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εκτός από τις υπηρεσίες μας στην ψηφιακή και offset εκτύπωση, η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, σας παρέχει και ειδικές εκτυπώσεις, καθώς επίσης και προσωποποιημένες εκτυπώσεις. όπως αναφέρονται οι παρακάτω:

Θερμοτυπία, Γκοφρέ, Τοπικό UV
Μορφοκοπή - Καλούπι
Λαμινάρισμα (για επαγγελματικές κάρτες, καρτελάκια ρούχων κλπ)
Περφορέ, Πίκμανση, Αρίθμηση

Books

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίου:
Χαμηλότερο κόστος για μικρές - μεσαίες ποσότητες
Γρηγορότεροι χρόνοι παραγωγής
Εκτύπωση με ένα "κλικ" (οι τίτλοι των βιβλίων σας αρχειοθετούνται)
Άμεσο Δοκίμιο και διορθώσεις με σχεδόν μηδενικό κόστος
Μειώνεται η ανάγκη αποθήκευσης χιλιάδων βιβλίων
Ποιότητα εφάμιλλη της κλασικής offset εκτύπωσης

Books
Graphics
Services

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Στη ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε γραφιστική εργασία εσείς επιθυμείτε. Από τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας μέχρι τον σχεδιασμό και την αποτύπωση κάθε δημιουργικής σας σκέψης επάνω στο χαρτί, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι κάθε στιγμή δίπλα σας, για να σας προτείνουν τις πιο ιδανικές λύσεις στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προσαρμοσμένες πάντα στα δικά σας ξεχωριστά και ιδιαίτερα δεδομένα.